BilgisayarGenel

Netflix Hata Kodu C1-U7135-1957-205007

Google News Abone Ol

Mobil cihazınızda, televizyonunuzda ya da bilgisayarınızda kullanabileceğiniz Netflix’e giriş yaparken ne yazık ki bazen sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu sorunlar arasında en sık rastlananlardan birisi olan “Netflix Hata Kodu C1-U7135-1957-205007” hatası, genellikle hesaba giriş yaparken yanlış yazılan e-posta veya şifreden kaynaklanıyor.

Windows 10 cihazlarda giriş yaparken, genelde aşağıdaki gibi bir mesaj alabiliyoruz.

Yanlış e-posta adresi veya parola. Lütfen yeniden deneyin.

Bu hata kodu, genellikle oturum açma ile ilgili olduğu Netflix tarafından bizzat bildirilmektedir. Peki “Netflix Hata Kodu C1-U7135-1957-205007” hatası aldığımızda ne yapmalıyız?

Netflix
Netflix

Netflix Hata Kodu C1-U7135-1957-205007 Çözümü

Bu hatayı aldığımızda yapmamız gereken 2 adet işlem bulunuyor. Bunlardan biri giriş yaparken kullandığımız parolayı kontrol etmek ve doğruluğundan emin olmaktır. Bildiğiniz parolayı doğru bir şekilde yazmışsanız ve halen giriş yapamıyorsanız, buradaki sayfadan kendinize “Parola Sıfırlama” isteği gönderebilirsiniz. Bunu mail veya telefon kullanarak kolaylıkla yapabilirsiniz. Gönderdiğiniz bağlantının 24 saat geçerli olduğunu ve 24 saat sonra tekrar istek göndermeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Netflix Parola Sıfırlama Maili Gelmedi Mi?

Bazı durumlarda parola sıfırlamak için mail adresinize “parola sıfırlama” maili gelemiyor. Bunun farklı sebepleri olabilir. Bunun gibi durumlarla karşılaştığınızda, hesabınıza ait olan maili kontrol ettiğinizden emin olmanızı ve her ihtimale karşı spam ya da gereksiz mailler klasörlerinizi kontrol etmenizi öneririz. Eğer yine bulamadıysanız, farklı parola değiştirme seçeneklerini kullanmayı düşünebilirsiniz.

SMS ile Netflix Şifresi Sıfırlama

SMS onayı ile Netflix şifresi sıfırlamak için öncelikle buradaki sayfayı ziyaret etmelisiniz.

Ardından;

  1. Kısa SMS seçeneğini seçin.
  2. Karşınıza gelen ekrandaki ilgili bölüme hesabınıza tanımlı olan telefon numaranızı girin.
  3. Mesaj gönder butonuna tıklayın.

Netflix tarafından hesabınıza kayıtlı ve girmiş olduğunuz telefona, 20 dakika süre ile geçerli olan parola sıfırlama kodu gelecektir. Bu kod ile hesabınızın parolasını değiştirebilirsiniz.

Yukarıda anlatıldığı gibi telefon ile Netflix şifrenizi değiştirmek için hesabınıza telefon numarası tanımlamış olmalısınız. Size tavsiyemiz eğer hesabınıza ulaşabiliyorsanız, hesabınıza telefon numarası tanımlayın. Böylece bu gibi durumlarda kolaylıkla şifrenizi değiştirebilir ve hesabınızı yeniden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Fatura Bilgilerini Kullanarak Netflix Şifresi Sıfırlama

Netflix ücretini üçüncü taraf bir iş ortağı üzerinden ödüyorsanız ilgili faturalama makalesini bulmak için Yardım Merkezimizde üçüncü tarafın adıyla arama yapın. Ardından “Netflix’te oturum açamıyorum” başlıklı bölümü okuyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir